Deel ook jouw bijen-nieuws in de LinkedIn groep Nationale Bijenstrategie (NBS)

Wie zijn de partners van de Nationale Bijenstrategie? Wat doen zij voor de wilde bij? Op onze website en via onze nieuwsbrief delen we interviews en nieuws over de bijenprojecten van onze partners. Nu kun je ons óók volgen via de openbare groep voor de Nationale Bijenstrategie (NBS) op LinkedIn!

Beeld: ©Nationale Bijenstrategie

Acties voor de wilde bij

Zo kunnen wij interessant nieuws over bestuivers delen, maar ook jij kunt anderen in de groep inspireren met jouw acties voor de (wilde) bij! Zo brengen we het werk voor de Bijenstrategie nog meer samen. Zo zie je ook bij welke acties je met jouw initiatief kunt aansluiten.

Bijvoorbeeld een bericht over het rapport van Naturalis over hoe landschapselementen bestuivers kunnen helpen. Of de post van BeeGrateful. Zij zorgden voor maar liefst 50 bestuivers-vriendelijke omgevingen in gemeente Vijfheerenlanden. Ook deelden we de uitslag van onze eigen winactie voor de postertentoonstelling ‘Jouw tuin helpt!’ in de nieuwe LinkedIn groep.

Deel ook jouw bijennieuws

Ben jij benieuwd wat de Nationale Bijenstrategie nog meer doet voor de (wilde) bij in Nederland? En wil je graag weten waar we met onze partners aan werken? Volg onze groep dan via LinkedIn. En deel wat jij doet voor (wilde) bestuivers! Of misschien heb je juist hulp nodig bij jouw initiatief? Zoek je de samenwerking? Met jouw bijdrage bereik je ook andere geïnteresseerden. Zo maken we samen zoveel mogelijk mensen bewust van het belang van bestuivers. En dat het niet goed met ze gaat.

Zo zien we wat we samen kunnen doen om bestuivers te helpen!